Petrică Moise, A Murit Petrică Moise Unul Dintre Cei Mai Indrăgiți Interpreți De Muzică Populară Din Banat Tion

Marele artist care nu era vaccinat a pierdut lupta cu virusul. Petrică Moise La pustă-n Banat.


Doh7njyibmu Nm

Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară iar muzică lui a depăşit graniţele Banatului şi ale ţării.

Petrică Moise. S-a născut la 19 iunie 1947 în satul Chisoda în. Fiind elev la şcoala generală din Chişoda este descoperit de profesoara de muzică Gertruda Catona cu ureche muzicală foarte bună şi îndrumat spre Liceul de muzică şi arte plastice din Timişoara pe care îl va absolvi în. Petrică Moise 3 octombrie 2021.

VEZI VIDEO IN ARTICOL. Petrică Moise a murit sâmbătă seară după ce s-a infectat cu COVID-19. Petrică Moise era un artist îndrăgit din zona Banatului.

Clubul Lions Ana Lugojana cu daruri la Centrul social Anita Heim 2 octombrie 2021 Primăria Lugoj organizează concurs pentru un post de referent la Compartimentul urbanism și amenajarea teritoriului 1. Artistul a avut mai multe turnee în Ungaria Austria Germania Franța Italia Elveția. Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară iar muzica lui a depăşit.

Petrică Moise legenda cântecului popular bănățean s-a stins din viață în această seară. S-a născut la 19 iunie 1947 în satul Chisoda județul Timiș într-o familie de țărăni. Petrică Moise era nevaccinat împotriva virusului şi starea sa s-a agravat.

Marele maestru fusese internat la. Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară iar muzică lui a depăşit graniţele ţării. Născut în 1947 în Banat în localitatea Chișoda din Timiș Petrică Moise a urmat liceul de arte din Timișoara la clasa instrumentelor de percuție.

Era nevaccinat impotriva COVID 19. Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară iar muzică lui a depăşit graniţele Banatului şi ale ţării. Petrică Moise era internat de cateva zile dupa ce se infectase cu coronavirus si starea de sanatate se agravase.

Petrică Moise s-a născut în 19 iunie 1947 la Chișoda județul Timiș într-o familie de paori bănațeni fiind unicul fiu a lui Aurel și Persida Moise. Maestrul canta adesea si vorbea lejer despre moarte. Petrică Moise viață închinată folclorului.

S-a născut la 19 iunie 1947 în satul Chisoda în judeţul Timiş lângă Timişoara într-o familie de ţărani bănăţeni. Petrică Moise care nu era vaccinat anti-Covid era de câteva zile internat în spital unde medicii au încercat să-l salveze însă starea sa s-a agravat. A murit încă un virtuoz al cântecului popular din Banat.

Talentul său a fost descoperit în școala generală de către profesoara de muzică Gertruda Catona. Artistul fusese se pare infectat cu noul coronavirus. Creațiile lui au fost apreciate în toată România dar și în străinătate.

Petrică Moise s-a născut în 19 iunie 1947 la Chişoda judeţul Timiş într-o familie de paori bănaţeni fiind unicul fiu a lui Aurel şi Persida Moise. Veste cutremuratoare pentru iubitorii de folclor indragitul artist Petrică Moise s-a stins din viață. Petrică Moise este un interpret și compozitor bănățean de muzică populară.

A primit numele de Petru pentru că urma la ortodocși. Născut la 19 iunie 1947 în satul Chisoda în judeţul Timiş lângă Timişoara într-o familie de ţărani bănăţeni artistul a descoperit muzica la școala generală din Chișoda fiind apoi îndrumat spre Liceul de. Petrică Moise era internat în stare foarte gravă la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara infectat cu coronavirus.

Petrică Moise a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți și compozitori bănățeni de muzică populară. Cunoscutul său cântec Iorgovan frumoasă floare a devenit la un moment dat un imn neoficial al. La 19 iunie 1947 la Chișoda în județul Timiș se naștea într-o familie de pauri banațeni unicul fiu a lui Aurel si Persida Moise Petru nume dat astfel pentru că urma la ortodocșiin 29 iuniesărbătoarea de Sfântul Petru și.

Petrică Moise a cântat și a colaborat cu ansambluri folclorice din tată țara și alături de Virtuozii Banatului a dus cântecul bănățean pe toate marile scene ale lumii. Acesta s-a născut în 19 iunie 1947 la Chişoda judeţul Timiş într-o familie de paori bănaţeni fiind copil singur la părinți. El se afla de câteva zile internat în spital unde medicii au încercat să-l salveze.

Elev la școala generală din Chișoda este descoperit de profesoara de. La 19 iunie 1947 la Chișoda în județul Timiș se naște într-o familie de pauri banațeni unicul fiu a lui Aurel si Persida Moise Petru nume dat astfel pentru că urma la ortodocșiin 29 iuniesărbătoarea de Sfântul Petru și Pavel. Adrian Drăgan La pustă-n Banat Jocu-i așezat Și la tot fecioru-i place Pe-ntoarsă mândra s-o joace Joc mândru nu vezi Ca la Satchinez Zice banda-n sărbătoare Râde iarba sub picioare Lume de nu crezi Vină-n Satchinez Să petreci și tu cu mine Să spui de-ai trăit mai bine Din joc nu mă.


Gean Blog Petrica Moise


Petrică Moise Din Lada Cu Zăstre 2002 Cdr Discogs


Petrica Moise Sapte Saptamani In Post Youtube Concert Jos


Petrică Moise Photos Facebook


Petrică Moise Albums Songs Download Hungama


Petrică Moise Discography Discogs


A Murit Petrică Moise Unul Dintre Cei Mai Indrăgiți Interpreți De Muzică Populară Din Banat Tion


Stream Petrica Moise Iorgovan Frumoasă Floare By Timisoara Timis Listen Online For Free On Soundcloud


Petrică Moise Cantă Pentru Deținuți


Petrică Moise Live Spectacol Timișoara 1988 Youtube


Petrica Moise Banatule Colt De Rai Arhiva Video Dailymotion


A4j4o8t4ocdgmm


Lume Lasa Ma Nu Ma Vorbi By Petrica Moise On Amazon Music Amazon Com


Petrica Moise Spotify


Petrică Moise Din Chisoda N Săcălaz Arhivatvr Video Dailymotion


Petrică Moise Home Facebook


Aign1wyriifc9m


Petrica Moise Colaj Youtube


Petrică Moise Photos Facebook

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url